Plus500: Test en gratis demo av handelstjenesten

Plus500 er en populær handelstjeneste for norske tradere. Tilbyr handel i CFD-er i aksjer, opsjoner, krypto, råvarer, valuta og mer.

Plus500

Plus500 er en handelstjeneste med mange muligheter. Via Plus500 kan du handle CFD-er i aksjer, indekser, valuta, råvarer og kryptovaluta. Om du ennå ikke har prøvd Plus500 har de en gratis demo som sterkt anbefales. Skjermbilde fra Plus500.

24. mai 2024 av 💵 VALUTAHANDEL.com / Prøv valutahandel gratis

Åpne Plus500 sin hjemmeside

Gratis demo av Plus500

* Gratis demo med norsk språk for iPhone, Andoid, Windows mm. Handel med aksjer tilbys via Plus500 Invest platformen. Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av FCA (#509909). Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14). 80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.

Plus500 i Norge

Plus500 er en av våre desiderte favoritter når det kommer til handelstjenester på nett. Handelstjenesten fungerer utmerket ved bruk i Norge (for eksempel hurtig og god ytelse ved ordrebehandling, og skatterapportering er ikke mer tidkrevende enn ved de kjente norske nettmeglerene).

Hvorfor skal man bruke akkurat Plus500? Det finnes tross alt mange gode nettmeglere å velge mellom. Vi skal ikke svare på hvorfor andre skal benytte denne handelstjenesten, men vil her redgjøre for hvorfor vi er spesielt fornøyd med Plus500.

Vi oppfordrer alle til å gjøre egne undersøkelser uansett nettmegler, og det gjelder også i dette tilfellet. Det beste stedet å begynne er, mener vi, å prøve Plus500 sin gratis demo (mer om denne under).

Plus500 tilbyr gratis demo. Anbefales!

Alle som ønsker å bli bedre kjent med Plus500 anbefales å prøve deres gratis demo. Demokonto kan åpnes umiddelbart, kan benyttes så lenge du ønsker, og du kan selv velge hvor stort ditt beløp med fiktive demopenger skal være. Dette er en utmerket mulighet å bli kjent med aksjehandel og trading.

Det vil altså ikke bare gi deg erfaring med hvordan Plus500 fungerer, men det gir deg også verdifull tradingerfaring uten at du behøver å risikere egne penger. Det er helt kostnadsfritt å opprette en øvelseskonto hos Plus500, hvor du får mulighet til å handle med fiktive penger.

Plus500 har blitt populær blant norske tradere, og har mottatt positive anmeldelser. Når andre tradere fra Norge gir sin omtale av tjenesten, trekkes det ofte frem at de har rask ordreeksekvering, lave spreads og ingen kommisjoner.

Handelsmuligheter hos Plus500

Plus500 tilbyr CFD-handel i: aksjer, indekser, opsjoner, råvarer, valuta, kryptovaluta og ETF (børshandlede fond).

+Insights som tilbys av Plus500 er et nyttig verktøy for å få innsikt i trender i markedet og i selskaper. Dette er et fantastisk trendutforsknings-verktøy som lar deg ta et dypdykk i hvert instruments data.

Positive erfaringer med Plus500

Plus500 har vært på markedet i mange år, og vi har i over 10 år nå fått god tid til å bli kjent med denne handelstjeneten. Tjenesten har slik vi ser det bare blitt bedre med årene, og nå fungerer den helt utmerket fra Norge.

Prismessig er også Plus500 svært konkurransedyktig med alle de kjente norske nettmeglerene på markedet. Vi synes Plus500 tilbyr et godt utvalg handelsmuligheter i svært mange markeder, og er en av få nettmeglere med hovedkontor utenfor Norge som vi føler oss helt komfortable med å benytte.

Norske tradere er ofte litt gammeldagse i valg av nettmegler, og går gjerne i flokk (dette er i det minste vår erfaring). Det er synd, for ikke går de bare glipp av suverene handelsplattformer som denne, men de mister også handelsmuligheter og tilgang på geniale handelsverktøy. Det får bli opp til hver enkelt, men den som lar være å i det minste utforske demoen til Plus500 vet ikke hva man går glipp av. Demoen er gratis og man har derfor ingenting å tape på å prøve ut denne.

Plus500 for mobil og datamaskiner

Plus500 for mobil. Plus500 har en app for mobil og denne liker vi spesielt godt. Hvis du ikke har tilgang på datamaskin eller er på farten, så er handel via Plus500 mobilapp et godt alternativ. Faktisk så foretrekker vi ofte å benytte mobilappen fremfor å sitte foran datamaskinen uansett, selv hjemmefra.

Plus500 for datamaskiner. Er du en trader som heller foretrekker trading med datamaskiner og flere skjermer? Plus500 har handelsløsninger for Windows og online hvor du kan handle direkte i nettleseren, noe som passer for alle datamaskiner.

Prøv Plus500 gratis eller åpne konto

Gratis demo av Plus500 er tilgjengelig fra hjemmesiden. Du kan da prøve handelstjenesten i en ubegrenset periode helt risikofritt. Dette er den beste måten å bli kjent med Plus500 uten å risikere egne penger. Demo til mobil og datamaskin, samt online-versjon av Plus500 kan lastes ned gratis.

Åpne konto hos Plus500. Konto hos Plus500 åpnes ved å besøke hjemmesiden. Etter at du har registrert deg, vil du få muligheten til å gjøre et innskudd via en rekke betalingsmuligheter. Når du har satt inn penger på konto er handelskontoen klar til bruk og du kan begynne å handle med virkelige penger.

Åpne Plus500 sin hjemmeside

Gratis demo av Plus500

* Gratis demo med norsk språk for iPhone, Andoid, Windows mm. Handel med aksjer tilbys via Plus500 Invest platformen. Plus500UK Ltd er autorisert og regulert av FCA (#509909). Plus500CY Ltd er autorisert og regulert av CySEC (#250/14). 80% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape pengene dine.