Valutahandel med eToro (prøv gratis demo)

eToro er verdens ledende sosiale tradingnettverk og har blitt populær blant tradere over hele verden. Bli bedre kjent med tjenesten og prøv en gratis demo her.

eToro

eToro er en ledende sosial tradingplattform som benyttes av millioner. Tjenestens popularitet har eksplodert blant norske tradere. Bli bedre kjent med tjenesten her, og finn ut hvordan du kan prøve en demo av eToro gratis. Skjermbilde: eToro

24. mai 2024 av 💵 VALUTAHANDEL.com / Prøv valutahandel gratis

eToro hjemmeside på norsk - åpne her

Gratis demo av eToro - prøv her

eToro tilbyr handel i dette:

  • Aksjer - aksjehandel i virkelige aksjer, se hjemmesiden for oversikt.
  • CFD-er er differansekontrakter og et populært finansielt instrument blant tradere. Brukes til ekponering mot markeder for råvarer, valuta, indeks og mer. Shorting og giring er mulig her.

eToro i Norge

eToro har blitt populær blant norske tradere, og tjenesten fungerer knirkefritt fra Norge. Innskudd foretar du med kort (Visa, Mastercard, etc), eller PayPal, Skrill, Neteller (andre innskuddsmetoder er også tilgjengelig. Skatterapportering er ikke noe problem, du finner en fin oversikt over alle tallene du trenger inne på eToro når du har logget inn med din bruker der.

Prøv en gratis demo av eToro

Den beste måten å bli kjent med eToro er å besøke deres hjemmeside, og ikke minst ved å teste ut eToro sin handelsløsning. De har en gratis demo som ikke bare vil gjøre deg godt kjent med alt av hva eToro har å by på, men det er også en utmerket måte å få risikofri tradingerfaring gjennom en av verdens mest fantastiske handelstjeneter.

eToro er tilgjengelig på mobil og online (bruk på alle skjermer direkte i nettleseren din).

eToro hjemmeside på norsk - åpne her

Gratis demo av eToro - prøv her