eToro: Handla aktier, index, råvaror i CFD:er med eToro nu (gratis demo)

Med eToro kan du handla aktier och CFD-handel i valutor, råvaror, index och annat. Gör smartare investeringar. (Prova gratis demo)

eToro Sverige

eToro används av miljontals handlare. Här kan du göra smarta investeringar och kopiera ledande handlare helt automatiskt. Du kan också kopieras själv och därmed tjäna en extra inkomst utöver alla vinster från handeln. Skärmdump: eToro

24. mai 2024 av 💵 VALUTAHANDEL.com / Valutahandel i Sverige

Prova gratis demo

Gå till eToro hemsidan

Varför använda eToro

Det finns många skäl, men låt oss ta en av de viktigaste sakerna först: möjligheterna och kostnaderna

Kostnaderna är låga. Ta detta exempel: På eToro är det möjligt att handla 100% i aktier med 0% i provision. Därför behöver du inte betala avgifter för aktiehandel. Anmärkning: Avgiftsfri handel gäller inte för korthandel eller avvägd handel, och det kan vara andra kostnader i samband med handeln. eToro har låga, enkla och transparenta priser, dessa uppdateras på hemsidan.

Ett universum av handelsmöjligheter. Du kan handla med ett stort antal lager och med obegränsad volym, allt utan några avgifter, engångsavgifter eller förvaltningsavgifter. Oavsett om du är intresserad av aktier, valutor, råvaror, derivat, kryptokurser eller något annat inom finans, eToro bör ha något av intresse för dig.

eToro har satt en ny industristandard och de har varit en drivande kraft och ledande aktör världen över när det handlar om att underlätta investeringar på finansmarknaderna.

Social handel med eToro

Med eToro kan du delta i den sociala handelsrevolutionen som nu har gått in på finansmarknaderna över hela världen.

Som handlare kan du nu komma i kontakt med andra handlare i Sverige och på andra håll över hela världen. Där kan du diskutera handelsstrategier och genom att använda CopyTrader™ kan du automatiskt kopiera handelsportföljer för andra ledande handlare runt om i världen.

Handla bitcoin och crypto-valutor

eToro är en ledande aktör inom handel med cryptocurrency, och detta uppnås genom CFD:er, som enligt vår mening är det överlägset smartaste sättet att exponera för cryptocurrency-marknaden.

Crypto-valutor är en stark tillväxtmarknad, och med eToro kan du handla underliggande tillgångar direkt i plattform. På detta sätt kan du ställa in din egen kryptoportfolio och därmed dra fördel av många fördelar som inte ens är möjliga att uppnå bland de flesta större börser i världen.

Få extra inkomst genom att bli populär investerare

Genom eToro kan du kopiera andra handlare över hela världen. En konsekvens av detta är att du också kan kopieras av andra (eller så kan du göra din profil privat om du bara vill handla utan att kopieras). Som "Populär investerare" på eToro får du möjlighet att tjäna extra inkomst. Detta är ett resultat av att andra väljer att kopiera dig via eToro-plattformen. Om du har vad som krävs och ger resultat med den tradition som gör att andra vill kopiera dig kan du alltså tjäna pengar på att kopieras.

Alla som vill komma i kontakt med eToro och delta i sitt populära investerprogram och därmed få betalt när andra kopierar dina affärer.

Med eToro har du möjlighet att bygga en extra ekonomisk verksamhet online. Specifikt kommer du att tjäna en årlig avgift på 2% baserat på den totala tillgången som förvaltas.

Till exempel: Om du kopieras av tusen handlare, och denna summa gör $ 10 miljoner, kommer du att kunna tjäna ytterligare $ 200 000 i över ett år.

Säker trading med eToro

Millions av handlare har just valt eToro som deras webbmäklare. Deras sociala handelsplattform är världsomspännande och används av handlare i över 140 länder, inklusive ett stort antal handlare från Sverige.

De är reglerade och dina medel skyddas av branschens bästa säkerhetsprotokoll.

eToro är innovativ, innovativ och banbrytande på många sätt. Det traditionella sättet att hantera kapital förändras, och det är kanske tack vare stora, globala aktörer som eToro som nu nästan har invaderat den svenska marknaden: Det finns helt enkelt inga liknande alternativ, och det finns inga vilket förnekar att eToro erbjuder unika sätt att investera och handla på finansmarknaderna.

Prova gratis demo

Gå till eToro hemsidan

Hvilken valuta vil få en verdiøkning i morgen? Prøv valutahandel her

eToro

Valutahandel med eToro (prøv gratis demo)

eToro er verdens ledende sosiale tradingnettverk og har blitt populær blant tradere over hele verden. Bli bedre kjent med tjenesten og prøv en gratis demo her.