Prøv valutahandel: Nettmeglere med gratis demo for handel i valuta og kryptovaluta

Nå kan du fritt prøve å handle valuta og kryptovaluta uten risiko. Her er nettmeglerene som tilbyr gratis demo av sine handelsplattformer. Kom i gang med valutahandel på nett med en risikofri øvelseskonto.

Begynne med valutahandel

Valutapar handles vanligvis med CFD-er. Finn ut hvordan tradere kan øke sjansene for å lykkes med valutahandel, og bli kjent med nettmeglere som tilbyr gode handelsprogrammer. Se til slutt også tips til hvor du kan prøve en gratis demo uten krav til innskudd og dermed ingen risiko.

20. juli 2024 av ???? VALUTAHANDEL.com / Valutahandel

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Begynne med en gang? Prøv en av disse anbefalte nettmeglere.

For tradere vil valutahandel som regel utføres ved kjøp og salg av derivater. CFD-er er gjerne det foretrukne derivatet for denne type handel.

Valutaer handles parvis. Valutapar som EUR/USD, GBP/USD og EUR/GBP kan handles via de fleste nettmeglere. I tillegg finnes det mange andre valutapar som kan handles ved kjøp og salg av CFD-er.

Før du begynner med valutahandel

Valg av nettmegler er ikke uvesentlig, og kan faktisk spille en avgjørende rolle i forhold til hvorvidt du vil lykkes med tradingen eller ikke.

Din nettmegler bør som minimum kunne tilby dette:

CFD-handel i valutaer. CFD-er gir handlere muligheten til å oppnå indirekte ekponering til valuta, råvarer, aksjer eller et annet verdipapir. Med andre ord vil du ikke kjøpe eller selge det underliggende verdipapiret, men du vil oppnå gevinst eller tap som et resultat av bevegelser i dette papiret.

Handle valutapar med giring. Noen nettmeglere til byr handel i så mange som 50 valutapar med giring. Dersom nettmegleren tilbyr 1:30 giring, betyr dette for eksempel at du for 1.000 kroner kan få en effekti som tilsvarer et handelsbeløp på 30.000 kroner.

Gode handelsverktøy. Noen nettmeglere kan tilby svært gode og funksjonelle handelsverktøy enten direkte gjennom nettleseren, eller som nedlastbar programvare eller en applikasjon på smarttelefoner.

Unngå unødvendig store tap ved å ta i bruk limit-funksjoner. Det å kontrollere tapene er kanskje den aller viktigste oppgaven til en trader. En god nettmegler vil tilby handelsverktøy med funksjonalitet som stopp-tap, stopp-limit og/eller garantert-stopp.

Sanntidskurser er nødvendig for å gjøre gode beslutninger. Forsikre deg om at din nettmegler kan tilby sanntidskurser. Noen nettmeglere tilbyr også dette gratis.

Opprette en handelskonto for valutahandel

Det er ingen kunst å opprette en handelskonto. Det tar bare et par minutter å opprette en konto hos de fleste nettmeglere.

Noen nettmeglere tilbyr også gratis demo av handel med valutapar. Dersom du ønsker å prøve valutahandel risikofritt og uten å sette egne penger på spill, er dette definitivt en mulighet som bør vurderes.

De fleste valutameglere vil også tilby en rekke andre spennende handelsprodukter, slik som derivathandel i aksjer, råvarer, opsjoner, indekser kryptovaluta.

Begynne med trading i valuta

Velger du en god nettmegler, er mye av det viktige forarbeidet gjort. Her finner du noen populære nettmeglere for handel med valuta, kryptovaluta og CFD-valuta.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.