Valutahandel har mange fordeler

Det er mange gode grunner til å velge valutahandel som et alternativ til for eksempel aksjehandel.

valutahandel aksjehandel fordeler gebyrer

Valutamarkedet står aldri stille. Dersom du vurderer å begynne med å handle valuta på nett, bør du først prøve risikofri handel med en gratis øvelseskonto. Her er nettmeglere som tilbyr demo av deres handelsplattformer.

24. mai 2024 av 💵 VALUTAHANDEL.com / Valutahandel

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Hvorfor spekulere i valuta i stedet for aksjer?

Ingen gebyrer: Til forskjell fra aksjemarkedet er det ingen gebyrer eller avgifter i valutahandel. Du betaler ikke noen gebyrer til valutamegleren din, ingen gebyrer til myndighetene eller Staten. Valutameglere kompenseres for sine tjenester med noe som kalles «kjøper-selger spread» («bid-ask spread). Spreaden er forskjellen mellom kjøpskurs og salgskurs.

Ingen fordyrende mellomledd: Du kan handle direkte i spot markedet via din valutamegler.

Lave krav til startkapital: Du trenger virkelig ikke bli rik før du kan begynne med valutahandel. En mini-valutakonto eller mikro-valutakonto hos en valutamegler kan du åpne med et innskudd på rundt $25-$100 dollar.

Billig å kjøpe og selge: Valutamegleren tar normalt ikke mer enn 1 promille (0,1%) av kjøper-selger spread (forskjellen mellom kjøpskurs og selgerkurs).

Døgnåpent marked: Fra markedene åpner på mandags morgen i Australia, til det stenges fredag kveld i New York er valutamarkedet åpent for handel. Du kan handle på kveld, morgen, natt på ukedagene – når det passer deg best.

Gedigent marked: Siden valutamarkedet er så stort, er det aldri noe problem å selge eller kjøpe en valuta (bra likviditet), selv om du sitter på veldig store posisjoner kan du få solgt eller kjøpe øyeblikkelig. Størrelsen betyr også at det vil være umulig å manipulere valutamarkedet (i motsetning til aksjemarkeder, der manipulasjon er nærmest hverdagskost).

Verdifull kunnskap: Det du lærer i valutahandel er også nyttig i andre finansielle disipliner. Bli god på handel med valuta, og du kan oppnå suksess i ethvert finansmarked.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Hvilken valuta vil få en verdiøkning i morgen? Prøv valutahandel her

eToro

Valutahandel med eToro (prøv gratis demo)

eToro er verdens ledende sosiale tradingnettverk og har blitt populær blant tradere over hele verden. Bli bedre kjent med tjenesten og prøv en gratis demo her.

Begynne med valutahandel

Prøv valutahandel: Nettmeglere med gratis demo for handel i valuta og kryptovaluta

Nå kan du fritt prøve å handle valuta og kryptovaluta uten risiko. Her er nettmeglerene som tilbyr gratis demo av sine handelsplattformer. Kom i gang med valutahandel på nett med en risikofri øvelseskonto.

Hva er valutahandel?

Hva er valutahandel?

Her er en rask guide til valutahandel. Finn ut hvordan du kan begynne å handle valuta over internett via en nettmegler, og mulighetene for potensiell avkastning såvel som risikoen for å tape penger på dine handler.