Nettmeglere: Din dør til valutahandel

Den desidert vanligste måten å handle i valutamarkedet på er via en spesialisert nettmegler. Her er en oversikt over noen gode nettmeglere til valutahandel.

Nettmeglere: Din dør til valutahandel

Handel med CFD-er utbredt blant tradere som ønsker å handle valuta på nett. Både private og profesjonelle tradere kan benytte handelstjenester fra nettmeglere som tilbyr CFD-handel.

24. mai 2024 av 💵 VALUTAHANDEL.com / Valutahandel

Begynne med trading nå? Se våre anbefalte handelstjenster.

Noen nettmeglere har spesialisert seg på valutahandel. De tilbyr gjerne en rimeligere handelsløsning enn tradisjonelle nettmeglere. For eksempel har kurtasjefri handel med muligheter for margintrading lokket til seg mange private tradere.

Ny og oppdatert oversikt over populære nettmeglere til valutahandel.

Det finnes mange gode valutameglere. Her skal vi omtale noen populære tjenester som tilbyr ulike alternativer for eksponering i valutamarkedet.

* Handel i girede produkter som CFD-er eller derivater med belåningsgrad innebærer høy risiko. Vær sikker på at du forstår denne risikoen og vær klar over at dette er en type handel som ikke passer for alle. Handle kun for penger som du har råd til å miste.

Hva er viktig å sjekke ved valg av nettmegler?

For det første, sjekk gebyrer og kostnader. I vår materalistiske verden er naturlig å lete etter det billigste av det billige. Vi vil ha mest mulig for minst mulig. Resultatet? Dårligere kvalitet til forbrukerne. 10 råtne burgere til prisen av én, anyone?

Prisen er naturligvis viktig, det må være konkurransedyktig, ikke aksepter å betale for mye, men om man velger nettmegler utelukkende basert på pris, kan man fort gå i en felle. Ikke se deg blind på pris.

Mange nettmeglere er helt gebyrfrie og tjener kun penger på spreaden. Utenlandske nettmeglere kan tilby svært rimelige handelsløsninger sammenlignet med tradisjonelle norske nettmeglere, og handelsprogrammene som tilbys kan også være betydelig bedre. Utenlandske handelstjenester har også mange andre fordeler, for eksempel er det ikke uvanlig å tilby kurtasjefri handel, og kostnadsbesparelsen kan fort bli stor for den som handler ofte eller med større beløp.

For det andre, sjekk kredibilitet. Den enkleste måten å gjøre det på er å se om nettmegleren er regulert av en offentlig myndighet.

For det tredje, sjekk hvilken trading plattform de tilbyr. De fleste tilbyr en handelsløsning via egen plattform. Noen tilbyr også i tillegg at man kan handle via MetaTrader, som er et profesjonelt tradingprogram. En god del nettmeglere tillater at man åpner en demo konto der man kan prøve trading plattformen, dette er et risikofritt tilbud man bør benytte seg av. Sjekk selvfølgelig om de er regulert og registrert i noen offentlige registre før du gir fra deg dine personalia.

Hvilke nettmeglere er best?

Det finnes hundretall av tjenester som tilbyr valutahandel, men kun en håndfull av nettmeglerne er virkelig gode.

Her er noen ting du bør sjekke dersom du ønsker å sammenligne eller prøve forskjellige nettmeglere:

  1. Vanlige norske nettmeglere. De fleste tenker at de klarer seg med en helt vanlig nettmegler. Dersom man skal satse på trading eller ønsker å benytte alle de beste handelsmuligheter som finnes, skal man imidlertid også undersøke andre alternativer. Sparing i fond og tradisjonell aksjehandel har sin plass, men for mange tradere blir dette begrensende. Utenlandske nettmeglere kan være et godt alternativ, men vær sikker på å velge en aktør som er seriøs og som er regulert av finansmyndigheter.
  2. CFD-nettmeglere. Har nettmegleren alternativer til vanlig aksjehandel? Det finnes mange andre handelsmuligheter som kan være ønskelig for tradere, spesielt innen daytrading. Handel i CFD-er er spesielt populært, og selv om det innebærer risiko for tap av hele det innskutte beløpet, er det akkurat slike handelsmuligheter mange daytradere ønsker å benytte seg av. Med derivater i CFD kan man handle aksjer, råvarer, valuta, ETF, og trade hjemmefra eller fra din mobil. Handelsplattformer for CFD-er er først og fremst for erfarne tradere.
  3. Sosial trading. I tillegg finnes meglere som tilbyr såkalt sosial trading via investeringsnettverk.Du kan følge og kopiere handlene til alle de mest lønnsomme traderne i nettverket. Deres handelsløsninger har vunnet flere priser, og det med god grunn. Denne tjenesten kan best beskrives som et finansielt mesterverk, og gir selv begynnende tradere muligheten til å handle ved ekspertenes side. Prøv deres gratis øvelseskonto.

Det finnes en betydelig risiko ved handel i derivater som tillater giring. Vær klar over at hele din kapital kan gå tapt og at dette er en type trading som ikke passer for alle.

Sosiale investeringsnettverk

Sosiale handelsnettverk har mange interessante funksjoner. Man kan for eksempel følge andre tradere, og automatisk kopiere deres handliger i markedet, slik at du kan oppnå samme avkastning som de du følger.

Sosial trading benyttes av millioner av brukere, og det sier seg selv at noen tradere hos de sosiale investeringsnettverkene er veldig dyktige; Talentet til disse traderne kan du kopiere uten å måtte betale noe ekstra.

Enten du ønsker å følge andre tradere, eller å gjøre dine egne investeringer og kanskje bli fulgt av andre, så er sosiale investeringsnettverk et forfriskende lysglimt i en jungel av middelmådige finanstjenester på nett.

Om du aldri har prøvd valutahandel, og lurer på hvordan dette foregår i praksis, er dette sannsynligvis noe helt annet enn alt du har prøvd av trading tidligere..

CFD-er er girede produkter og derfor ikke noe som passer for alle. Selv om sosial trading kan oppfattes som en enkel måte å tjene penger, er det i realiteten ingen garantier for at man vil få god avkastning selv om man kopierer tradere som har en lang historikk med høy avkastning og få tap. Forstå risikoen og vær klar over at hele kapitalen kan gå tapt.

En gratis demo av enkelte sosiale investeringsnettverk er tilgjengelig. Her kan du prøve sosial trading gratis uten forpliktelser om å sette inn penger, eller du kan handle i markedet ved å gjøre et innskudd først.

Anbefalt handelstjeneste

Anbefales: eToro tilbyr investering i aksjer, trading med CFD-er og forskjellige underliggende aktiva. Populær nettmegler i Norge, med millioner av tradere globalt. Besøk eToro hjemmesiden eller prøv deres gratis demo.

Hvilken valuta vil få en verdiøkning i morgen? Prøv valutahandel her

eToro

Valutahandel med eToro (prøv gratis demo)

eToro er verdens ledende sosiale tradingnettverk og har blitt populær blant tradere over hele verden. Bli bedre kjent med tjenesten og prøv en gratis demo her.

Begynne med valutahandel

Prøv valutahandel: Nettmeglere med gratis demo for handel i valuta og kryptovaluta

Nå kan du fritt prøve å handle valuta og kryptovaluta uten risiko. Her er nettmeglerene som tilbyr gratis demo av sine handelsplattformer. Kom i gang med valutahandel på nett med en risikofri øvelseskonto.

Hva er valutahandel?

Hva er valutahandel?

Her er en rask guide til valutahandel. Finn ut hvordan du kan begynne å handle valuta over internett via en nettmegler, og mulighetene for potensiell avkastning såvel som risikoen for å tape penger på dine handler.